Sly Cooper

Sly Cooper avattiin 29.7.2006 klo 21

Sly 2 koodeja

Nämä koodit toimivat vain Sly-hahmolla!

Aikasyöksy

Paina pelin aikana Start, alas, alas, ylös, alas, oikea, vasen.

Koodin vaikutus: Time Rush ilmestyy Asevalikkoon
Nopeauttaa aikaa, kun valitset sen näppäimeen L1,L2 tai R2 ja painat valitsemaasi näppäintä pohjassa.
Ja sanon että ihan ok:sti hyödyllinen ^^. Toiselta nimeltään Time Rush.

Vinkki: Paina näppäintä pohjassa (johon olet linkittänyt Aikasyöksyn), vaikka tehostemittari loppuu, pystyt yhä nopeuttamaan aikaa. HUOM! Ei nopeuta enää aikaa jos päästät irti näppäimestä tehostemittarin loppuessa!


Tom
Paina pelin aikana Start, vasen, vasen, alas, oikea, vasen, oikea.

Koodin vaikutus:  Tom toiselta nimeltään Tom Gadget ja se on pikkuinen ukkeli, joka pölisee ja herättää vartian huomion., joka lopulta räjähtää (Tom!!!) ja vartija jää kummastelemaan.


Megahyppy
Paina pelin aikana Start, oikea, vasen, oikea, vasen, R1, vasen.

Koodin vaikutus:  Hyppää valtavan korkealle! Voit hyppiä mielin määrin ja hyvää on se että tehostemittarin käyttöaikaa ei kulu yhtään! Huomioikaa se, että koodi toimii vain jos peli on 100% pelattu. (Ja hyvä koodi on, sillä olen itse pelannut Sly 2:sen 100% läpi ja toimii, kuten nuo ylläolevatkin.

Megahyppy koodi saatu luvalta ryöstää täältä.

Sly 3 koodeja

En valitettavasti tiedä enempää koodeja Sly 3:seen, mutta kai te tällä vähäsen aikaa pärjäätte.. Tulossa lisää koodeja. ^^ Niin ja nämäkin toimivat vain Sly-hahmolla.

Vaihtoehtoinen lentokone
Paina pelin aikana Start (siis kun lennät yksinpelissä Sly-hahmolla lentokoneella.)
R1,  R1, oikea, alas, alas, oikea.
Vaikutus: Lentokoneen muoto muuttuu, sekä aseet ovat muuttuneet paremmiksi, sillä voit ampua ohjuksia L1-näppäimellä, sekä  lentokoneessa on vain yksi konekivääri ja tällä voi tykittää normaaliin tapaansa R1-näppäimellä. Niin ja tietenkin konekivääri ampuu nopeampaa!

Sly 3 vinkkejä

Carmelita-vinkkit
Mene pelaamaan tehtävää Vaarallinen akku-Sly 3 pelissä. Pelaa tehtävä siihen asti, kunnes pääset ohjaamaan Carmelitaa. Sitten sinun täytyy osata hypätä megahyppy (eli paina pohjaan ympyrä-näppäin, ja sitten vapauta se!!). Kaikkihan muistavat sen paikan, josta Sly & Guru lähti tekemään sitä ilmassa kävely-hommaa. Eli tarkoituksesi on päästä sinne. Yritä hyppiä sinnikkäästi sinne kielekkeelle megahypyillä, tämä saattaa sitten olla vaikeaa. Kun olet kielekkeellä ja haluat mennä yhä ylemmäs niin hypi taas megahyppyjä ja yritä päästä vuorenhuipulle! Tämä toimii jos olet ymmärtänyt ohjeet oikein!
Sitten tämäkin on Vaarallinen akku tehtävässä. Kai muistat tehtävän, jossa Panda Kunkun pitää suojella Murrayta vartioilla tykillä. Se on turvatalon yläpuolella. Hyppää ensin turvatalon päälle ja sen jälkeen yritä pinnistellä tykkitornin yläpuolelle. Tämä toimii jos olet ymmärtänyt ohjeet oikein!

Kirjoitan lisää, kunnes jaksan & keksin / tiedän!

Ps. Voitte lähettää vinkkejä vieraskirjaan!

Create a Free Website